Projecte Espais

A l’abril del 2016 varem fer una assemblea de pares, mares i mestres, per parlar del pati. Érem uns 40 i al porxo de l’escola vam compartir idees, pensaments, desitjos, il·lusions… Cadascú va poder dir la seva i va ser important i engrescador l’ambient que es va generar.

D’aquesta xerrada es va constituir una comissió de famílies i mestres que és l’encarregada de canalitzar les idees i les propostes. L’objectiu era construir un pati diferent, fer un pati menys competitiu, on es generin aprenentatges, on hi passin coses, un pati on la natura hi creixi i que calgui cuidar-la, un pati que ens porti sorpreses, un espai on els nens i nenes es vinculin amb el medi que els envolta.

Des que va néixer el projecte s’han fet diferents jornades amb tota la comunitat educativa per tal de millorar els espais exteriors del centre.  Han sigut matins molt intensos amb les famílies, el mestres i els infants, engrescats amb la feina que els tocava fer.

Aquest és un primer pas del projecte, que ens ha de portar a seguir treballant per tenir un espai (tant exterior com interiors) que generi aprenentatges.

Aquí teniu algunes fotos: