Objectiu Nordkapp

text5375

Els reptes són la base per avançar i descobrir quins són el nostres límits però també les nostres possibilitats, habilitats i gustos.

Iniciant-se des de l’àrea d’Educació Física, el curs 2015-2016 vam assolir l’Objectiu Rio que buscava recórrer tots plegats els 8500 km de distància fins a Rio de Janeiro, seu dels Jocs Olímpics. El curs passat, amb l’Objectiu Antípodes, vam proposar-nos un repte encara més gran per engrescar tota la comunitat educativa fent un viatge de 23.500 km a través de 4 continents per arribar a Wellington, capital de Nova Zelanda i antípoda de casa nostra.

En aquesta tercera edició, la idea és recórrer tots plegats els quilòmetres que separen el punt més meridional i septentrional de l’Europa continental, Tarifa i Nordkapp, respectivament. Neix, l’Objectiu Nordkapp!

El nostre repte ens durà a recórrer els principals GR (senders de Gran Recorregut) del continent europeu, tot endinsant-nos en un viatge de descobriment cultural i esportiu.

Els tres objectius del projecte són:

  • Promoure els hàbits de vida saludable.
  • Oferir a les famílies recursos per a practicar activitat física junts.
  • Promoure la cultura de l’esforç.

Al llarg de les sessions d’Educació  Física, l’alumnat de 1r a 6è compta la distància que corre cadascú i ho sumem tot. Per altra banda, les famílies, en el seu temps de lleure, poden anar informant al centre dels quilòmetres recorreguts en diferents activitats familiars (caminades, curses, entrenaments…)  i aquestes distàncies també es sumen per aconseguir el nostre objectiu.

Com a NOVETAT, enguany, a més de recórrer la distància lineal, també volem tenir present el relleu, superant el desnivell que implica travessar diferents accidents geogràfics i nedar a través del mar.

Ja podeu enviar-nos els quilòmetres que hàgiu fet per sumar-los, a través del següent formulari. Si voleu tenir tota la informació sobre aquest projecte, la trobareu més avall.