Objectiu Antípodes

image4154

NOVETAT!!

Ja podeu enviar-nos els quilòmetres que hàgiu fet per sumar-los, a través del següent formulari. Si voleu tenir tota la informació sobre aquest projecte, la trobareu més avall.Els reptes són la base per avançar i descobrir quins són el nostres límits però també les nostres possibilitats, habilitats i gustos.

Iniciant-se des de l’àrea d’Educació Física, el curs 2015-2016 vam assolir l’Objectiu Rio que buscava recórrer tots plegats els 8500 km de distància fins a Rio de Janeiro, seu dels Jocs Olímpics.

Enguany volem marcar-nos un repte encara més gran i engrescar tota la comunitat educativa fent un viatge de 23.500 km a través de 4 continents per arribar a Wellington, capital de Nova Zelanda i antípoda de casa nostra (podeu veure el mapa del recorregut més amunt). La idea és recórrer tots plegats els quilòmetres que separen Corbera del nostre destí, passant per diferents llocs singulars de la Terra i endinsant-nos en un viatge de descobriment cultural i esportiu.

Els tres objectius del projecte són:

  • Promoure els hàbits de vida saludable.
  • Oferir a les famílies recursos per a practicar activitat física junts.
  • Promoure la cultura de l’esforç.

Al llarg de les sessions d’Educació  Física, l’alumnat de 1r a 6è compta la distància que corre cadascú i ho sumem tot. Per altra banda, les famílies, en el seu temps de lleure, poden anar informant al centre dels quilòmetres recorreguts en diferents activitats familiars (caminades, curses, entrenaments…)  i aquestes distàncies també es sumen per aconseguir el nostre objectiu. Aquí teniu tota la informació per participar.

Anuncis