Preinscripció 2020-2021

Actualització 8.5.2020

El proper dimecres 13 de maig comença la preinscripció per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil (P3 a P5) i primària (1r a 6è). Enguany es podran presentar sol·licituds de manera totalment telemàtica. Recomanem realitzar-ho, si és possible, per aquesta via.

La preinscripció és únicament per a alumnat nou de P3, infants que volen canviar de centre o el que passa de 6è a 1r de l’ESO (a l’institut).

Els infants que continuen a la mateixa escola no cal que facin cap sol·licitud de preinscripció.

A continuació podeu trobar tota la informació de la que disposem fins el moment. Entre dilluns 11 i dimarts 12, us podrem informar millor, quan el Departament d’Educació concreti més detalls.

Dates de presentació de sol·licituds de preinscripció

Telemàtica: Del 13 al 22 de maig (ambdós inclosos).
Presencial: Del 19 al 22 de maig (ambdós inclosos), a la secretària de l’escola, amb cita prèvia.

Via telemàtica

Les sol·licituds es presentaran a través de l’aplicatiu del Departament d’Educació (en aquesta pàgina, escollint l’opció “Per internet”, a baix de tot). Encara que l’aplicatiu s’obri abans del dia 13, no podem acceptar cap sol·licitud anterior a aquesta data.
Caldrà reenviar el justificant i la documentació necessària (escanejada o fotografiada) al correu de l’escola (a8016331@xtec.cat) i esperar resposta de confirmació de la sol·licitud.

Procès presencial

Per poder realitzar la preinscripció presencialment, cal demanar cita previa mitjançant aquest enllaç o trucant al telèfon de l’escola (936501704) a partir del 13 de maig. No podrem atendre a cap persona sense cita prèvia.
L’horari d’atenció serà de 9 a 13h.

Dades del centre

Oferta de inicial de places (Podeu cercar l’escola pel seu codi de centre 08016331)
Zones escolars i centre d’adscripció

Darreres informacions actualitzades

Estudiar a Catalunya – Generalitat (tota la informació)
Àrea d’Educació – Ajuntament de Corbera (documentació, criteris, codis de centre, zones escolars…)


Els comentaris estan tancats.