Proposta Activitats | 14-17 Abril

Benvolgudes famílies,

Esperem que totes i tots estigueu bé. Avui, 14 d’abril, comencem el 3r trimestre i ho fem amb la mateixa situació amb que vam acabar el 2n trimestre, és a dir, amb l’escola tancada. Per això, a partir d’aquesta setmana, tots els dilluns (avui ho fem el dimarts) rebreu una proposta d’activitats perquè els vostres fills i filles les facin.

Tot seguit trobareu la proposta d’activitats que cada curs pot realitzar durant aquesta setmana (del 14 al 17 d’abril).

Si teniu qualsevol dubte o ens voleu fer algun comentari, ho podeu fer al correu electrònic de l’escola o al correu de la tutor/a del vostre fill o filla. Les mestres, en la mesura de les seves possibilitats, tenint en compte la situació excepcional que estem vivint, us respondran i us guiaran en el desenvolupament de les tasques.

Els comentaris estan tancats.