Objectiu Antípodes

Ja portem unes setmanes corrent per arribar tots junts a les Antípodes (el punt terrestre més llunyà de casa nostra) i per fi podem dir que ja tenim la nostra mascota creada per l’Alba Leoz, aquí us la presentem.

objetivo-antipodas

Ha arribat el moment de que tots i totes col·laborem (mares, pares, oncles, germans i germanes, mestres, cosins, avis, àvies…) per aconseguir recórrer el 32.000 km que tenim per arribar a Wellington.

Participar és molt fàcil, només heu de sortir junts (amb algun nen o nena de l’escola) a fer un recorregut, ja sigui caminant, corrent, en bici, patinet, patins, skate… i enviar-nos la distància recorreguda i una fotografia de l’equip a objectiu@escolajaumebalmes.cat. Tots els metres que feu, els sumarem als realitzats per tota l’escola. Quanta més gent participi, abans aconseguirem el nostre objectiu. Animeu-vos a col·laborar i promoguem els hàbits de vida saludable.

Per conèixer la distància  i el recorregut que feu en les vostres sortides, us recomanem l’app de Wkiloc. La podeu descarregar aquí per a Android i iPhone. Si feu servir aquesta app, podeu fer una captura de pantalla on aparegui el recorregut i la distància feta i enviar-la al correu que apareix més amunt.

Us animem també a que consulteu les sortides que fem a l’escola en el nostre perfil  de Wikiloc.

Podeu trobar més informació de l’Objectiu Antípodes aquí.

Tots plegats fins Wellington (Nova Zelanda)

Els comentaris estan tancats.